يکشنبه 3 بهمن 1395

ماه : 185
سال جاری : 10348

تاریخ : چهارشنبه 17 شهريور 1395     |     کد : 42

برنامه زمان بندی واگذاری خوابگاه.

اطلاعیه حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی و حرفه ای تبریز

با سلام و آرزوی سلامتی در سال تحصیلی جدید، بدین وسیله برنامه زمان بندی

واگذاری خوابگاه

به دانشجویان غیربومی دوره کاردانی روزانه در نیمسال اول96-95به شرح زیر اعلام می گردد:

ورودی

محل خوابگاه

(دانشجویان ترم اول-دوم-سوم)دوره کاردانی روزانه

جنت

دانشجویان دوره کارشناسی روزانه (درصورت احراز شرایط)

بهار

نکات مهم و قابل توجه برای دانشجویان محترم :

الف )مراحل تحویل خوابگاه به دانشجویان حائز شرایط به شرح زیر خواهد بود:

1-   دریافت برگ انتخاب واحد نیمسال اول96-95 و سپس تأیید و امضاء آن در اداره آموزش.

2-  مراجعه به خوابگاه ودریافت فیش واریزی.

3-واریز شهریه اجاره بهای خوابگاه و تحویل فیش واریزی به سرپرست خوابگاه .

ب)به لحاظ رعایت نکات بهداشتی برای دانشجویان فقط تخت خواب، تشک، بالش و روبالشی داده خواهد شد، لذا تأکید می شود دانشجویان عزیز وسایل شخصی موردنیاز از جمله ( پتو، ملحفه، دمپایی و ... ) به همراه داشته باشند.

ج)لازم است دانشجویان کپی فیش واریزی از بابت اجاره بهاء خوابگاه را نزد خودنگه دارند و اصل آن را به سرپرست خوابگاه  تحویل دهند.

د)ارائه 2 قطعه عکس رنگی 4 × 3 ، یک برگ تصویر کارت ملّی و صفحه اول شناسنامه به سرپرست خوابگاه  الزامی است.

و)به دلیل محدودیت امکانات خوابگاهی ارائه خوابگاه فقط به دانشجویان حائز شرایط از دوره کاردانی روزانه مقدور می باشد.

ه)برای انجام مراحل فوق مراجعه حضوری خود دانشجو الزامی  است و مسئولیت عدم حضور دربازه زمانی مشخص برعهده خود دانشجو  می باشد.

اداره امور دانشجویایی ومشاوره  دانشکده فنی وحرفه ای تبریز

معاونت دانشجوئی معاونت دانشجوئی
نوشته شده در   چهارشنبه 17 شهريور 1395  ساعت  10   توسط   معاونت دانشجوئی معاونت دانشجوئی    تعداد بازدید  460
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت